Kistje met groente, fruit, zuivel, brood, vlees, kaas, eieren en regionale delicatessen

Kistje met groente, fruit, zuivel, brood, vlees, kaas, eieren en regionale delicatessen

Op de Groesbeekse löss en de rijke riviergronden van Maas en Waal laten zich groenten en fruit van super kwaliteit telen. We hebben lokaal vooral een geweldig aanbod van biologische en anderszins duurzaam geteelde producten. 

Met de Kistjes van LekkerLokaal kunt u al dit lokale lekkers gratis thuisbezorgd krijgen. Maak uw eigen selectie uit het duurzame lokale aanbod van groenten, fruit, zuivel, brood en vlees en delicatessen en laat het gewoon bij u thuis bezorgen. LekkerLokaal staat onder meer voor korte lijnen en het eten van duurzaam lokaal geteeld of geproduceerd voedsel. Het Kistje is alleen te bestellen voor inwoners van de gemeente Nijmegen en haar buurgemeentes Beuningen, Ubbergen, Berg en Dal (en Groesbeek en Ooij dus), Heumen (en Molenhoek), Oosterhout, Lent).
 
Een overzicht van alle aangesloten producenten vindt u op deze pagina. Met het Kistje eet u niet alleen vers en duurzaam maar ook lekker en gezond 

Het werkt heel eenvoudig. Vertel ons hieronder welk Kistje met welke inhoud we bij u mogen bezorgen. U kunt op één van de Kistjes van hieronder klikken en de vragen beantwoorden om zo tot uw optimale lokaal geteelde en geproduceerde weekboodschap te komen. Uitgebreidere informatie over hoe het Kistje werkt vindt u hier.

Als u voor de eerste keer een Kistje bij ons bestelt, start de levering ervan in principe in de eerste week na uw bestelling, maar niet als u natte zuivel heeft besteld, dan komen we een week later.