Kistje met groente, fruit, zuivel, brood, vlees, kaas, eieren en regionale delicatessen

Kistje met groente, fruit, zuivel, brood, vlees, kaas, eieren en regionale delicatessen

Op de Groesbeekse löss en de rijke riviergronden van Maas en Waal laten zich respectievelijk groenten en fruit van super kwaliteit telen. We hebben lokaal vooral een geweldig aanbod van biologische producten. Bovendien zijn er in het Rijk van Nijmegen een flink aantal koks, bakkers, slagers, patissiers en confiturenmakers die heerlijke delicatessen maken met mooie pure en soms lokale en eerlijke ingrediënten.

Met de Kistjes van LekkerLokaal kunt u al dit lokale lekkers gratis thuisbezorgd krijgen. Maak uw eigen selectie uit het lokale totaalaanbod van groenten, fruit, zuivel, brood en vlees en delicatessen en laat het gewoon bij u thuis bezorgen. LekkerLokaal staat onder meer voor korte lijnen en het eten van lokaal voedsel. Het Kistje is alleen te bestellen voor inwoners van de gemeente Nijmegen en haar buurgemeentes Beuningen, Ubbergen, Berg en Dal (en Groesbeek en Ooij dus), Heumen (en Molenhoek), Oosterhout, Lent). Wij versturen geen verse producten naar andere plaatsen. De houdbare producten uit de webshop zijn wel voor iedereen te bestellen en verzenden we overal naar toe (hoewel we vooral lokale consumptie promoten).
 
Een overzicht van alle aangesloten producenten vindt u op deze pagina. Met het Kistje eet u niet alleen vers, duurzaam en gezond maar ook lekker. Uw lokale toprestaurants zijn heel blij met dezelfde producten als LekkerLokaal ook in uw Kistje stopt. 

Het werkt heel eenvoudig. Vertel ons hieronder welk Kistje met welke inhoud we bij u mogen bezorgen.  U kunt op één van de Kistjes van hieronder klikken en de vragen beantwoorden om tot een keuze te komen of u kunt ons mailen ([email protected]) en zo uw interesse en wensen kenbaar maken. Wilt u een groot gevarieerd biologisch groentenpakket en een klein fruit-pakket met regulier fruit? Wat u wilt, alles kan en mag.

U kunt (zo vaak als u wilt) een los Kistje bestellen en diverse varianten uitproberen. U kunt zich ook 'abonneren'. Dan geeft u gewoon per mail ([email protected]) aan dat u in principe wekelijks een Kistje met eenzelfde inhoud wilt ontvangen, waarbij u kleine wijzigingen per mail kunt doorgeven. Dat abonnement is trouwens op ieder moment weer te beëindigen. Vaste wekelijkse klanten krijgen na een tijdje 10% korting op de hele webshop. Uitgebreidere informatie over hoe het Kistje werkt vindt u hier.

Als u voor de eerste keer een Kistje bij ons bestelt, start de levering ervan in principe in de eerste week na uw bestelling.