Algemene voorwaarden

Algemeen
Dit zij de algemene voorwaarden van LekkerLokaal, gevestigd op Larikshof 3, 6581NE Malden, KvK nr: 55579957 btwnr: NL165883078B02.
Bij het plaatsen van een bestelling stemt u in met onze algemene voorwaarden. LekkerLokaal houdt zich het recht voor haar algemene voorwaarden tussentijds te wijzigen.

Levering

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. LekkerLokaal streeft ernaar om bestellingen van binnen het Rijk van Nijmegen en het Waalspronggebied zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Dat zal meestal binnen drie werkdagen zijn. Wij zijn hier niet toe verplicht maar doen ons uiterste best dit te verwezenlijken. LekkerLokaal streeft ernaar om bestellingen van buiten het Rijk van Nijmegen binnen drie werkdagen te verzenden met PostNL. Afhnkelijk van de aard van de bestelling kan dat langer duren omdat we sommige producten nog bij de producent nog moeten inkopen. We willen of kunnen sommige producten (kaas bv) niet zelf op voorraad houden. 

Prijzen

De bij de producten genoemde prijzen zijn in Euro's inclusief btw. Verzendkosten zijn niet bij de genoemde prijzen inbegrepen. Vóór het sluiten van de overeenkomst wordt de totaalprijs inclusief verzendkosten via onze website aan u getoond.

Verzendkosten

Voor de verpakking- en bezorgkosten wordt een bijdrage gerekend van 6,95. Als u laat bezorgen in het rijk van Nijmegen of het Waalspronggebied hoeft u vanaf een bestelling van 80,- Euro inclusief btw geen bezorgkosten meer te betalen. Als u buiten dat gebied laat bezorgen hoeft u vanaf 100,- Euro inclusief btw geen bezorgkosten meer te betalen. Pakketten van zwaarder dan 10 kilo naar buiten onze regio Rijk van Nijmegen zijn we niet verplicht te honoreren en versturen we eventueel na overleg. U betaald LekkerLokaal in dat geval de verzendkosten die LekkerLokaal ervoor moet maken. Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Betaling

Betaling van uw bestelling kan op één van de twee volgende manieren      
- iDEAL: U rekent af in deze vertrouwde en betrouwbare betaalomgeving en wordt automatisch doorgestuurd naar uw eigen bank. Hier kunt u direct het bedrag van uw bestelling overmaken.
- Overboeking: U maakt het bedrag van uw bestelling over naar ons Rabobank bankrekeningnummer NL79RABO0104438436 t.n.v. LekkerLokaal onder vermelding van uw naam (dezelfde als bij uw bestelling) en het ordernummer van uw bestelling. Wij streven ernaar uw bestelling binnen twee werkdagen te versturen, of als u in ons eigen bezorggebied woont, binnen twee werkdagen bij u te bezorgen.

Garantie
LekkerLokaal garandeert dat de door haar geleverde producten voldoen aan de eisen van bruikbaarheid, betrouwbaarheid en levensduur zoals deze door partijen bij de koopovereenkomst in redelijkheid zijn bedoeld. 
    
Overeenkomst
LekkerLokaal houdt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen een bestelling of opdracht niet te accepteren. Dit hebben we nog nooit gedaan en hopen we ook nooit te hoevn doen.   
 
Aansprakelijkheid tijdens verzending
Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies of beschadiging van de producten tijdens verzending. U kunt dit risico verzekeren tegen meerprijs. Wilt u hier gebruik van maken kiest u dan voor aangetekende verzending. Mocht zich onverhoopt een probleem voordoen horen wij dat heel graag en zullen wij dit opnemen met en een klacht indienen bij de bezorger (PostNL). U heeft geen recht op restitutie van betaling of een nieuwe toezending van het product.

Ruilen en retourneren
In principe kunt u producten terugsturen of ruilen. U heeft hier 14 dagen de tijd voor. U bent dan wel zelf verantwoordelijk voor de verzending en de kosten van die verzending. Wij verplichten ons om u binnen dertig dagen uw aanschafskosten van de teruggestuurde producten terug te betalen. Beperkt houdbare producten of producten die om een andere reden niet meer door ons herverkocht kunnen worden, kunt u niet ruilen of retourneren. Ook geopende, niet meer goed gesloten of aangebroken producten accepteren wij niet terug.

Copyright
De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van LekkerLokaal. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan, zoals teksten of foto's, openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder onze uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Contact
Mocht u na het lezen van deze Algemene Voorwaarden klachten, vragen of opmerkingen hebben over deze voorwaarden, neem dan gerust contact met ons op. Dat kan door:
- Een email met uw klacht en uw telefoonnummer te sturen naar: [email protected]
- Ons een contactverzoek te sturen met uw telefoonnummer: contactverzoek