Kistje van LekkerLokaal met lokaal voedsel geproduceerd in Nijmegen en directe omgeving

Een leen-Kistje naar wens gevuld met lokale producten. Groenten en fruit (worden diezelfde dag bij de boer opgehaald), brood, zuivel, vlees, streekproducten en delicatessen. Het Kistje brengt de producten van onze eigen telers bij u thuis.

€4,95 Incl. btw
Aantal:    Toevoegen aan winkelwagen

Reviews

Geen reviews gevonden...

Het houten Kistje blijft in bezit van LekkerLokaal, u koopt bij het bestellen van een Kistje alleen de inhoud.

Wilt u een vaste klant worden kan dat door dat te emailen naar [email protected] Als vaste klant betaalt u geen verzendkosten, kunnen we u meer maatwerk leveren en zit u toch nergens aan vast. Het abonnement is tijdelijk stop te zetten (voor vakanties bv) en direct stop te zetten (met een deadline van een week voor de volgende levering). 

LekkerLokaal staat onder meer voor korte lijnen en het eten van lokaal voedsel. Het Kistje is alleen te bestellen voor inwoners van de gemeente Nijmegen en haar buurgemeentes/dorpen (Beuningen, Beek-Ubbergen, Ooijpolder, Groesbeek, gemeente Heumen, Oosterhout. Lent). Maar niet in Wijchen, helaas. Wij versturen geen verse producten naar andere plaatsen. De houdbare producten uit de webshop zijn wel voor iedereen te bestellen en verzenden we overal naar toe (hoewel we vooral lokale consumptie promoten).

LekkerLokaal helpt lokale telers en helpt lokale biodiversiteit in teeltgewassen. Ook door in te kopen van voedselbossen en permacultuurtuinen. Met uw aankoop helpt u mee.

De groenten, het fruit, het brood, de kaas, de eieren en het vleesbeleg in uw kistje zijn diezelfde dag bij de boeren, telers, bakkers en slagers opgehaald!

Toelichting op de hier links in te vullen menu's

Algemeen:
LekkerLokaal rekent elke 'persoon' als een volwassen eter waarbij we niet onszelf maar onze klanten als maatstaf nemen. Een gezin van 2 volwassenen met 2 nog wat jongere kinderen zal het best kunnen proberen of een 3 persoons 'pakket' bij hen past. 
 
1a. Groenten
Beantwoord deze vraag om de hoeveelheid en variatie aan lokale groenten te bepalen. Kies voor hoeveel dagen en hoeveel personen u groenten wilt ontvangen. Meer dagen is meer variatie. Iedere dag staat voor 1 soort groente. In overleg is een beetje maatwerk mogelijk. 

1b. Aardappelen
Standaard zitten er Frieslanders in het KistjeLokaal. Aan het eind van het seizoen (april, mei) worden het soms Fontana's.

2. Fruit
Beantwoord deze vraag om de hoeveelheid en variatie aan lokaal fruit te bepalen. Kies hier voor hoeveel dagen en hoeveel personen u fruit wenst te krijgen. Meer maatwerk is mogelijk.
 
3 Kaas 
LekkerLokaal heeft geen reguliere goudse kaas. Als u de heerlijke boerenkaas van Ravenswaard in uw Kistje wilt kunt u uw keuze hier aanvinken. Maatwerk is mogelijk voor vaste klanten. Bijvoorbeeld als u een afwijkende hoeveelheid (gewicht) wilt of als u één van de soorten kruidenkaas van Ravenswaard wilt of als u de heerlijke kaas van van Groenhouten wilt krijgen.
 
4. Eieren
Als u verse eieren in uw Kistje wilt geef dan hier aan hoeveel eieren u per week wilt krijgen. LekkerLokaal doet niet in scharreleieren ('schuureieren'). 

5. Brood 
LekkerLokaal doet zaken met bakker Hans omdat hij als enige bakker ook brood bakt van lokale tarwe (van boerderij Klein Amerika  te Groesbeek). Vrijwel alle tarwe voor brood komt uit het (verre) buitenland dus dat is echt uniek. In overleg kan meer maatwerk worden geleverd, dan bezorgen we u gewoon alles wat u wilt van Hans. 

6. Vleesbeleg
Beantwoord deze vragen als u vleesbeleg in uw Kistje wilt. LekkerLokaal doet niet in regulier vlees. LekkerLokaal betrekt vlees van De Groene Weg. Het liefst zouden we lokaal vlees betrekken maar dat lukt nog niet cq is er nog niet.
U kunt hier kiezen voor het aantal ons vleesbeleg dat u per week wilt ontvangen. U krijgt één of meer van de populairste soorten vleesbeleg van de klanten van deze slagers. Kiest u bv voor drie ons krijgt u drie soorten beleg. Maatwerk is mogelijk. We kunnen al het vlees van deze slager in uw Kistje thuisbezorgen.

7. Delicatessen
Vindt u het leuk om uw Kistje aangevuld te krijgen met lokale delicatessen kunt u hier een hokje aanvinken. Iedere week een lekkere verrassing voor een scherpe prijs. U zult ook vaak producten aantreffen die niet op de webshop staan. Het lekkerste wat het Rijk van Nijmegen te bieden heeft van de beste chefkoks, chocolatiers, slagers, brouwers etc.etc. 

Statiegeld op het Kistje! Op het Kistje zit vanaf 15 juli 2015 10,- Euro statiegeld voor nieuwe klanten vanaf die datum. Als u besluit geen vaste klant te worden of te stoppen met klandizie mag u er natuurlijk voor kiezen het Kistje te houden. Wilt u dat niet wordt verwacht dat u in alle redelijkheid een afspraak maakt om het Kistje af te geven aan onze chauffeur. Voor een eventueel tweede en derde etc. Kistje dat u nog heeft en niet inlevert brengen we 17,50 in rekening.
 
U kunt altijd alle losse producten uit de webshop bijbestellen. U betaalt geen bezorgkosten, de bestelling komt gewoon mee met uw Kistje. Voor uw zoete broodbeleg, ambachtelijke jam of honing van de eigen imkers bijvoorbeeld.

Geen specificaties gevonden
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.