Oersoep

Oersoep brouwt gelaagde en complexe bieren. Gerookt, smakend naar het hooi in oude boerderijen of naar kruiden uit een ver land. Oersoep zoekt deze smaken zowel in de traditie als in het experiment. Oersoep is onderscheidend door hun verfijnde houtlagering, droge bieren, wilde gisten en zelfgerookte mout. Afgelopen maanden zagen we al verschillende stouts, saisons, pale ales en brettanomycesbieren de revue passeren. Vanuit de oersoep van mout, hop en water tovert Oersoep uitdagende nieuwe bieren tevoorschijn.
Oersoep besteedt ook veel aandacht aan bier/spijs combinaties. Hun bier is een beleving en een begeleider van een onvergetelijke avond. Hiermee brengen ze de nieuwe revoltutie er in de wereld van het bier gaande is naar Nederland (en Nijmegen).
Oersoep is kleinschalig, lokaal en onschuldig. Ze kiezen al hun grondstoffen bewust en werken voor zover mogelijk met lokale en biologische producten. 
Oersoep houdt van het experiment en wisselt net als een restaurant regelmatig van kaart. Voorlopig dus geen vaste bieren die u kunt kopen, maar alleen keuze uit de huidige verrassing uit één van de vier bier-'lijnen'. http://www.oersoepbrouwerij.nl/onze-bieren

Geen producten gevonden...