Landgoed Slot Doddendael

Dit oude landgoed in Ewijk laat van de grondstoffen van eigen land diverse eigen producten maken. Wat we van Doddendael hier aanbieden is hun walnotenolie. Een bijzonder fraai product waarvan we het heel leuk vinden dat dit in ons eigen Rijk van Nijmegen geproduceerd wordt. 
Doddendael biedt ook diverse confituren (jammen, gelei en stroop) van eigen fruit, gemaakt door Nederlands beste confituremaker van Woerkom die op een steenworp afstand aan de overkant van de Waal gevestigd is. Op deze site vermijden we dubbeling van producten van vergelijkbare inhoud die zich vooral onderscheiden door een ander etiket. Dat Doddendael aangeeft dat hun confituren strikt van eigen fruit zijn maakt ze bijzonder en wie daar voor wil gaan kan terecht in de langoedwinkel van Slot Doddendael. Op onze shop bieden we de confituren van de ambachtelijke producent van Woerkom zelf aan. 
In het slot Doddendael is een brasserie en landgoedwinkel gevestigd, maar ook is het een locatie voor  feesten en partijen. Omringd door een  slotgracht waaromheen lisdodden groeien, is het slot een sfeervolle en prachtige plek voor al uw zakelijke evenementen of privé partijen van brunch tot bruiloft, feestavond, vergadering, diner, conferentie of presentatie van 10 tot 500 personen. www.doddendael.nl
Walnotenolie

Walnotenolie

€12,45