De Knollentuin

De Knollentuin
de Knollentuin winkelfront    De bekendste biologische bakker van Nijmegen en omstreken. De Knollentuin bakt dagelijks een dertigtal soorten biologisch broden en in het weekeind nog meer. Over het algemeen zijn de broden van Knollentuin wat steviger dan van een ‘gewone’ bakker. En weer wat losser dan u misschien van natuurvoedingswinkels gewend bent.

De Knollentuin bakt pure broden, die of met gist of met desem gerezen zijn. Er wordt gebruikt gemaakt van de ecologische melen van de Looijmolen (de Witte Molen). Er wordt geen broodverbeteraar gebruikt.  De Knollentuin is niet alleen beroemd vanwege haar broden maar ook vanwege haar zoete lekkernijen.

Een flink aantal van deze producten zullen binnenkort ook hier te koop zijn!
De vennoten achter de Knollentuin zijn Jan Kortekaas, Marga Kamp en Anna Mourits. Het streven om een mens- en milieuvriendelijke onderneming te zijn is nog steeds de kern van het bedrijf. Daarnaast lukt het de Knollentuin uitstekend om mensen te laten genieten van heerlijke en pure biologische producten. www.deknollentuin.nl